Se etter de siste datoene for virus- og spionprogram-definisjoner

Virusdefinisjonsfiler inneholder informasjon som gjør at Norton 360 Online kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Norton 360 Online viser datoen du sist oppdaterte virus- og spionprogram-definisjonene.

Du kan også se datoen for de nyeste virusdefinisjonene. Delen Definisjonsoppdatering i vinduet PC-sikkerhetsdetaljer viser status og dato for siste oppdatering av virusdefinisjonene.

Slik kontrollerer du siste dato da virus- og spionprogram-definisjonene ble oppdatert

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og deretter på Vis detaljer.

2. Se gjennom detaljopplysningene om de nyeste virusdefinisjonene i vinduet PC-sikkerhetsdetaljer, under Definisjonsoppdatering.

Status -kolonnen viser datoen du sist lastet ned og installerte de nyeste definisjonsoppdateringene.

Se etter oppdateringer manuelt

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139172_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011