Se etter de siste datoene for virus- og spionprogram-definisjoner

Virusdefinisjonsfiler inneholder informasjon som gjør at Norton Business Suite kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Norton Business Suite viser datoen du sist oppdaterte virus- og spionprogram-definisjonene.

Du kan også se datoen for de nyeste virusdefinisjonene i hovedvinduet under Sikkerhet > Kjør LiveUpdate > Definisjoner oppdatert.

Slik kontrollerer du siste dato da virus- og spionprogram-definisjonene ble oppdatert

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet og deretter på Vis detaljer.

2. Se gjennom opplysningene om de nyeste virusdefinisjonene i vinduet PC-sikkerhetsdetaljer, under Definisjonsoppdatering.

Status -kolonnen viser datoen da virus- og spionprogramdefinisjonene sist ble oppdatert.

Se etter oppdateringer manuelt

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139172_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 29/07/2013