Lære om Norton-produktet

Norton tilbyr beviste prestasjoner og leverer en rask og lett alt-i-ett-løsning for beskyttelse av datamaskinen og alle Internett-aktiviteter. Det beskytter mot virus, ormer, hackere og botnet. Det beskytter mot identitetstyveri på nett, beskytter viktige filer og holder datamaskinen optimalisert og i tipp-topp stand.

Norton-produktet er fullstendig automatisk og enkelt å bruke. Det jobber stille i bakgrunnen for å opprettholde total systemintegritet, med minimal innvirkning på datamaskinens ytelse. Ved å tilby en uovertruffen kombinasjon av ytelse og beskyttelse, hjelper Norton-produktet deg til å få det beste ut av datamaskinen og opplevelsen av Internett.

Norton tilbyr en fullstendig beskyttelse som inkluderer følgende funksjoner:

Sikkerhet

Beskytter deg mot virus, spionprogrammer og ukjente trusler.

Du kan kjøre følgende typer søk:

• Datamaskinsøk : Inkluderer hurtigsøk, fullstendig systemsøk og egendefinerte søk som oppdager og fjerner alle typer virus, spionprogrammer og andre sikkerhetstrusler.

• Norton Power Eraser : Søker gjennom datamaskinen etter skadeprogrammer.

Identitet

Beskytter mot identitetstyveri på nett, med funksjoner for beskyttelse mot nettfisking, passordadministrasjon og Norton Safe Web.

Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web beskytter deg mot nettfiskingsforsøk.

Sikkerhetskopi

Beskytter viktige filer med tjenester for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

En av de viktigste måtene du kan beskytte verdifull informasjon på datamaskinen på, er å sikkerhetskopiere filene dine regelmessig. Dersom du mister data, kan du gjenopprette dem senere ved hjelp av Norton-produktet når du vil.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle Norton-produkter.

Ytelse

Inneholder følgende funksjoner som forbedrer ytelsen til datamaskinen:

• Optimaliser disk : Defragmenterer harddisken og ledig plass.

• Filopprydding : Sletter unødvendige midlertidige filer, inkludert filer som er lagt igjen av nettleseren, Internett-søkeord og andre midlertidige filer.

• Oppstartsstyrer : Hjelper deg med å styre og kontrollere oppstartsprogrammene som er innstilt til å starte mens datamaskinen starter opp.

• Grafer : Viser viktige systemaktiviteter som har skjedd i inneværende måned. Aktivitetene inkluderer programinstalleringer, programnedlastinger, diskoptimaliseringer, trusseloppdagelser, ytelsesvarsler og hurtigsøk.

Automatisk LiveUpdate sørger for at du alltid har oppdaterte definisjoner og programmer, så datamaskinen er trygg. Du kan også bruke stillemodus hvis du vil undertrykke varsler og meldinger mens du utfører viktige oppgaver på datamaskinen.

Det finnes flere hjelpemuligheter dersom du har problemer med å konfigurere Norton-produktet ditt. Norton-produktet har også enkle støttealternativer. Du kan bruke vinduet Norton Autofix til å åpne nettstedet for brukerstøtte og søke i Symantecs kunnskapsbase etter løsninger på problemet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139152_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/11/2016