Om Norton Business Suite

Norton Business Suite tilbyr beviste prestasjoner og leverer en rask og lett alt-i-ett-løsning for beskyttelse av datamaskinen og alle aktiviteter på Internett. Det beskytter mot virus, ormer, hackere og botnet. Det beskytter mot identitetstyveri online, beskytter viktige filer og holder datamaskinen din oppdatert og med best mulig ytelse.

Norton Business Suite er fullstendig automatisk og enkelt å bruke. Det jobber rolig i bakgrunnen for å opprettholde generell systemintegritet, med minimal innvirkning på datamaskinens ytelse. Ved å tilby en uovertruffen kombinasjon av ytelse og beskyttelse, hjelper Norton Business Suite deg til å få det beste ut av datamaskinen og Internett.

Norton Business Suite tilbyr en fullstendig beskyttelse som inkluderer følgende funksjoner:

Sikkerhet

Beskytter deg mot virus, spionprogrammer og ukjente trusler.

Ved å velge Norton Business Suite kan du kjøre følgende typer søk:

• Datamaskinsøk : Inkluderer hurtigsøk, fullstendig systemsøk og egendefinerte søk som oppdager og fjerner alle typer virus, spionprogrammer og andre sikkerhetstrusler.

• Søk på Facebook-veggen

Med dette alternativet kan du søke gjennom koblinger og URLer på Facebook-veggen din.

Identitet

Verner mot identitetstyveri på nett, med funksjoner for beskyttelse mot nettfisking, passordadministrasjon og Norton Safe Web.

Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web beskytter deg mot nettfiskingsforsøk.

Sikkerhetskopi

Beskytter viktige filer med en tjeneste for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

En av de viktigste måtene du kan beskytte verdifull informasjon på PCen på, er å sikkerhetskopiere filene dine regelmessig. Dersom du mister data, kan du gjenopprette dem igjen når som helst ved hjelp av Norton Business Suite.

Optimalisering

Inneholder følgende funksjoner som forbedrer ytelsen til datamaskinen:

• Diskoptimalisering : Defragmenterer harddisken og ledig plass.

• Filopprydding : Sletter unødvendige midlertidige filer, inkludert filer som er lagt igjen av nettleseren, Internett-søkeord og andre midlertidige filer.

• Registeropprydding : Sletter alle unøyaktige oppføringer og utdaterte oppføringer i Windows-registeret, som kan føre til feil.

• Diagnoserapport : Viser opplysninger som maskinvareprofil, operativsystem og systemgjenopprettingspunkter.

• Oppstartsstyrer : Hjelper deg med å styre og kontrollere oppstartsprogrammene som er innstilt til å starte mens datamaskinen starter opp.

Automatisk LiveUpdate sørger for at du alltid har oppdaterte definisjoner og programmer, så datamaskinen er trygg. Du kan også bruke stillemodus hvis du vil undertrykke varsler og meldinger mens du utfører viktige oppgaver på datamaskinen.

Det finnes flere hjelpemuligheter dersom du har problemer med å konfigurere Norton Business Suite. Norton Business Suite har også enkle støttealternativer. Du kan bruke vinduet Norton Autofix til å åpne nettstedet for brukerstøtte og søke i Symantecs kunnskapsbase etter løsninger på problemet.

Aktivere Norton-tjenesten

Om hovedvinduet i Norton Business Suite

Om Norton Business Suite-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v13139152_N360_Business_CC_2014_no_no