Installere Norton Security i Windows 10 i S-modus

Følg instruksjonene nedenfor fra enheten som kjører Windows 10 i S-modus, for å laste ned og installere Norton Security.

TRINN 1

Skaff deg Norton Security-appen fra Microsoft Store

1. Start Microsoft Store-appen på enheten med Windows 10 i S-modus.

2. Søk etter Norton Security i Microsoft Store og installer Norton Security-appen.

3. Klikk på Hent på Microsoft Store-siden for Norton Security og installer appen.

Aktiver Norton Security-appen

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/05/2020