Installere UWP-appen for Norton Enhetssikkerhet i Windows 10

Følg disse instruksjonene fra UWP-enheten (Universal Windows Platform) for å laste ned og installere Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Appen blir tilgjengelig i andre områder på et senere tidspunkt.

TRINN 1

Få tak i appen for Norton Enhetssikkerhet fra Microsoft Store

1. Start Microsoft Store-appen på UWP-enheten.

2. Søk etter Norton Security.

3. Velg den ønskede appen i søkeresultatene.

• Norton Security Protection

• Norton Security On-the-Go

4. På Microsoft Store-siden for Norton klikker du på Hent og installerer appen.

TRINN 2

Aktiver appen Norton Enhetssikkerhet

• Prøv en av følgende fremgangsmåter avhengig av abonnementet:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/03/2021