Konfigurere Mobil opplåsing for Norton Password Manager

Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet via en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din. Hver gang du starter nettleseren din med Norton Password Manager-utvidelsen installert, sendes automatisk en varsling om å låse opp hvelvet til den registrerte mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren.

Hvis du vil vite mer om funksjonen Mobil opplåsing i Norton Password Manager, kan du se Les mer om Mobil opplåsing i Norton Password Manager

Hvis du vil vite hvordan du tilbakestiller hvelvpassordet for Norton Password Manager, ser du Tilbakestille hvelvpassordet for Norton Password Manager fra mobilenheten

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128979256
Operativsystem: Windows, mac, android, ios
Sist endret: 26/08/2020