Tilgjengelighet av Norton Security-verktøylinjen i Google Chrome

Chrome-utvidelsen for Norton Security-verktøylinjen erstattes med nye utvidelser:

Vi anbefaler at du installerer alle tilgjengelige Norton-utvidelser for å maksimere Internett-beskyttelsen. Gå til siden Nettleserbeskyttelse og installer alle Norton-utvidelsene.

Gammel Norton Security-verktøylinje

Ny Norton Safe Web-utvidelse

Ny Norton Password Manager-utvidelse

Hvorfor skjer dette?

Teknologien som brukes av Norton Security-verktøylinjen, skal snart avvikles i Google Chrome. Utvidelser som bruker nyere teknologi, vil være tilgjengelige for å gi Internett-beskyttelse for Norton-kunder.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/10/2018