Fjerne Trojan.Zacinlo fra datamaskinen

Dette dokumentet inneholder mer informasjon om fjerning av Trojan.Zacinlo-trusselen fra datamaskinen. Når du skal fjerne denne trusselen, kjører du LiveUpdate og deretter en oppdatering. Deretter kjører du et fullstendig systemsøk.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på LiveUpdate.

3. Klikk på Bruk nå for å bruke den nedlastede oppdateringen.

4. Klikk på Start på nytt nå for å starte datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet dobbeltklikker du på Sikkerhet, og klikker så på Søk.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

5. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 3.

TRINN 3

Kjøre et søk ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

1. Sett inn gjenopprettingsmediene (Norton Bootabl Recovery Tool DVD eller USB-enhet) og slå deretter på eller start datamaskinen på nytt.

2. Du går til BIOS-modus ved å trykke på knappen som vises på skjermen rett etter at systemet starter på nytt.

3. Velg DVD-en eller USB-minnepinnen der du opprettet Norton Bootable Recovery Tool og trykk deretter på Enter

Hvis du bruker en maskin med UEFI aktivert, velger du gjenopprettingsmediet under alternativet Legacy Boot i stedet for UEFI Boot. Gjenopprettingsmediet er en DVD eller USB-stasjon som inneholder Norton Bootable Recovery-verktøyet.

4. Norton Bootable Recovery Tool starter automatisk etter nedtellingen.

Hvis oppstartsmenyen vises i Velkommen til NBRT -siden, velg Oppstart.

Hvis oppstart mislykkes, velg Oppstart (enkel video)

5. I rullegardinlisten Velg språk, velg ditt foretrukne språk og klikk på OK.

6. Les lisensavtalen og klikk deretter på Jeg samtykker.

7. Klikk på Start søk.

8. I vinduet Skanning fullført, kan du gjennom resultatene av skanningen.

Som standard har alle oppdagede trusler en valgt utbedringshandling Du kan også velge passende handling for hver av truslene.

Se over søkeresultatene nøye før du fjerner truslene fordi du ikke kan gjenopprette filene som vel er fjernet.

9. Klikk på Reparer.

10. I bekreftelsesvinduet, klikk på OK.

11. I utbedringsvinduet, klikk på Fortsett.

12. Klikk på Start på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128258207_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/11/2018