Feilmeldingen «Feil 2: Gjenkjenner ikke aktiveringsnøkkelen …» når du aktiverer Norton Utilities Premium

Produktnøkkelen du har angitt, er ikke gyldig og kan ikke brukes til å aktivere produktet. Skriv produktnøkkelen igjen. Pass på at du skriver den eksakt som den står.

Produktnøkkelen til Norton Utilities Premium er forskjellig fra produktnøkkelen for Norton-beskyttelse.

Aktivere Norton Utilities Premium

1. Logg på Norton.

2. Du finner produktnøkkelen under Norton Utilities Premium på siden Mitt abonnement.

Noter deg eller kopier produktnøkkelen.

3. Start Norton Utilities Premium.

4. Klikk på Aktiver nå i Norton-vinduet.

5. Skriv inn nøkkelen for Norton Utilities Premium og klikk på Aktiver nå.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkel

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Forsikre deg om at du oppgir lisensinformasjonen for Norton Utilities Premium. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Ta kontakt med Kundeservice og -støtte hvis problemet fortsetter.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128150248
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/06/2020