Autoendring av passord

Funksjonen Autoendring av passord i Password Manager støtter automatisk endring av passord for flere nettsteder uten at du trenger å navigere ut av programmet. For øyeblikket støtter funksjonen Autoendring av passord nettsteder som for eksempel Google, Facebook, Amazon, Twitter, LinkedIn, Costco, PayPal, Yahoo og Wikipedia.

Du må ikke lukke fanen eller gå til innholdet på fanen mens Autoendring av passord endrer passordet. Du må heller ikke bytte fane fordi det kan påvirke prosessen for Autoendring av passord.

Når krever Autoendring av passord handlinger fra brukeren?

Hvis tofaktorautentisering er aktivert for en påloggingsside, må du oppgi relevant informasjon på påloggingssiden for at Autoendring av passord skal fungere.

Hvordan fungerer Autoendring av passord?

Funksjonen fungerer ved å logge direkte på nettstedene og generere et sterkt passord på dine vegne. De nye passordene genereres lokalt av Password Manager og overføres på en sikker måte. Nylig genererte passord lagres i Norton Password Manager-hvelvet, der ingen andre har tilgang til dem.

En grønn overskrift vises på fanen når Autoendring av passord har oppdatert passordet for et nettsted.

En rød overskrift vises på fanen når Autoendring av passord ikke kan oppdatere passordet for et nettsted.

Når passordet er endret via Autoendring av passord, skal du se en økning i prosentandelen for passordstyrke for påloggingspassordet. En økning av den generelle sikkerhetsrangeringen på sikkerhetskontrollpanelet er også tydelig etter at Autoendring av passord har endret passordet.

Hva er kategorien Arkivert pålogging

Arkivert-kategorien inneholder to forskjellige typer pålogginger.

Når passordet er endret via Autoendring av passord, sikkerhetskopierer det også det opprinnelige passordet ditt som referanse. Disse påloggingene har en navngivningskonvensjon <websitename> Sikkerhetskopi av Autoendring <Dato klokkeslett>.

Når Autoendring av passord mislykkes etter at du har sendt Endre passord fra nettstedet, lagres påloggingen med de nye passordene med navngivningskonvensjonen <websitename> Autoendring mislykket <Dato klokkeslett>

Du kan slette påloggingene hvis du ikke trenger den gamle passordinformasjonen.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127948823
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/05/2019