Nettverk

I dialogboksen Nettverk kan du angi følgende typer datamaskiner:

• Datamaskiner enkeltvis

• En serie datamaskiner

• Alle datamaskiner i et delnett

Du kan angi datamaskiner på følgende måter:

Individuelt

Angi én eller flere individuelle datamaskiner.

Bruk datamaskinens IP-adresse eller navn for å angi den. Du kan også angi IP-adressene eller navnene til flere datamaskiner, ved å skille hver oppføring med et mellomrom.

Med et intervall

Angi en serie datamaskiner.

Bruk den første og siste IP-adressen i området for å angi en rekke datamaskiner.

Med en nettverksadresse

Angi alle datamaskiner i nettverket.

Bruk nettverksadressen og nettverksmasken til nettverket for å angi alle datamaskiner.

Finne IP-adressen til en datamaskin

Bruke veiviseren Legg til regel

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1274790_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/04/2011