Sikkerhetskontrollpanel

Sikkerhetskontrollpanel er en ny funksjon i Norton Password Manager, som viser tilstanden til loggene og passordene som er lagret i skyhvelvet. Det kan brukes til å øke styrken på passordene dine for å forbedre sikkerhetsrangeringen og redusere risikoene som er tilknyttet Internett-sikkerhet.

Sikkerhetspanelet er for øyeblikket en beta-versjon. For å forbedre opplevelsen ytterligere skal funksjonen oppdateres med mer relevante funksjoner, samt funksjoner med et raffinert utseende og forbedret atferd og tilgjengelighet. Du kan prøve sikkerhetskontrollpanelet og dele tilbakemeldingene dine på Norton-fellesskapet.

Slik starter du sikkerhetskontrollpanelet

1. Klikk på ikonet for Password Manager -utvidelsen øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Mitt hvelv i menyen som åpnes.

3. Naviger til tilstandsvarselet på sikkerhetskontrollpanelet, og klikk deretter på Vis eller Løs nå.

Tilstandsvarselet på sikkerhetskontrollpanelet vises i grønt, oransje eller rødt avhengig av rangeringen på kontrollpanelet.

Copyright © 2018 Symantec Corporation. Med enerett. Symantec, Symantec-logoen, Checkmark-logoen, Norton og Norton by Symantec er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Symantec Corporation eller deres partnerselskaper i USA og andre land. Andre navn kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127392028_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/08/2018