Overvåke og oppdatere passordene med Sikkerhetskontrollpanel

Sikkerhetskontrollpanel er en ny funksjon i Norton Password Manager, som viser tilstanden til påloggingene og passordene som er lagret i skyhvelvet. Det kan brukes til å øke styrken til passordene dine for å forbedre sikkerhetsvurderingen og redusere risikoene som er tilknyttet Internett-sikkerhet.

Hvis du vil vite mer om vurderingen på sikkerhetskontrollpanelet, ser du Øke poengsummen for Sikkerhetskontrollpanelet i Norton Password Manager

Hvis du vil vite mer om hvordan du legger til nye pålogginger i Password Manager-hvelvet, kan du seLeggr til pålogginger i Norton Password Manager

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Med enerett. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logoen, Checkmark-logoen, Norton, LifeLock og LockMan-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører NortonLifeLock Inc. eller deres tilknyttede partnere i USA eller andre land. Google Chrome er varemerker som tilhører Google, LLC. Andre navn kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere.