Avvikling av støtte for det lokale hvelvet i Norton Password Manager i Google Chrome

Hvorfor skjer dette?

Teknologien som brukes av Norton Security-verktøylinjen, skal snart avvikles i Google Chrome. Utvidelser som bruker nyere teknologi, vil være tilgjengelige for å gi nettlesingsbeskyttelse for Norton-kunder.

Hvor finner jeg den nye utvidelsen etter installasjonen?

Du finner den nye Norton Password Manager-utvidelsen øverst til høyre på skjermen i Google Chrome.

Kan jeg bruke det lokale hvelvet i Google Chrome?

Det lokale hvelvet støttes ikke lenger i Google Chrome. Den nye Norton Password Manager-utvidelsen støtter kun det nettbaserte hvelvet.

Hvor kan jeg bruke mitt lokale hvelv?

For øyeblikket får du fremdeles tilgang til lokale hvelv fra Norton Security, Norton Internet Security eller Norton 360-produktet. Klikk på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager. Norton-verktøylinjen er dessuten fortsatt tilgjengelig i Internet Explorer og fungerer med lokale hvelv.

Hvordan konverterer jeg det lokale hvelvet mitt til et nettbasert hvelv?

Du kan synkronisere Norton Password Manager-data fra det lokale hvelvet til skyhvelvet. Når du flytter dataene fra det lokale hvelvet til skyhvelvet, fjernes dataene i det lokale hvelvet permanent. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Synkroniser lokalt hvelv med skyhvelv.

Hvordan installerer jeg den nye Norton Password Manager-utvidelsen?

Etter at du har konvertert ditt lokale hvelv til et nettbasert hvelv, går du til siden Nettleserbeskyttelse og installerer alle Norton-utvidelsene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127071428_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/09/2018