Slik slår du Nortons Hurtigkontroll-tjenester av eller på

I vinduet Innstillinger kan du slå av eller på følgende Hurtigkontroll -tjenester:

• Stillemodus (manuelt)

• Trygg surfing

• Identity Safe

• Sikkerhetskopi

• Overlapping av sikkerhetskopistatus

• Automatisk LiveUpdate

• Smart brannmur

• Norton manipuleringsbeskyttelse

Du bør la alle tjenestene være slått på, med unntak av Stillemodus.

Slå Hurtigkontrolltjenester på eller av

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå på en tjeneste, merker du av boksen for den.

• Hvis du vil slå av en tjeneste, fjerner du merket i boksen for den.

Hvis du ser et varsel eller en melding, velger du varighet i rullegardinmenyen, og klikker på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v12686692_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016