Slå Hurtigkontroll-tjenester av og på

I vinduet Innstillinger kan du slå av eller på følgende Hurtigkontroll -tjenester:

• Stillemodus (manuelt)

• Trygg surfing

• Identity Safe

• Sikkerhetskopi

• Tildekking for sikkerhetskopistatus

• Automatisk LiveUpdate

• Smart brannmur

• Norton manipuleringsbeskyttelse

Du kan bevege markøren over en tjeneste hvis du vil se en beskrivelse av den. Du bør la alle tjenestene være slått på, med unntak av Stillemodus.

Slik slår du Hurtigkontroll -tjenester av eller på

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå på en tjeneste, merker du av boksen for den.

• Hvis du vil slå av en tjeneste, fjerner du merket i boksen for den.

Hvis du ser et varsel eller en melding, velger du varighet i rullegardinmenyen, og klikker på OK.

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Om Norton 360 Online-innstillinger

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v12686692_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011