Slå Hurtigkontroll-tjenester av og på

I vinduet Innstillinger kan du slå av eller på følgende Hurtigkontroll -tjenester:

• Stillemodus (manuelt)

• Trygg surfing

• Identity Safe

• Sikkerhetskopi

• Tildekking for sikkerhetskopistatus

• Automatisk LiveUpdate

• Smart brannmur

• Norton manipuleringsbeskyttelse

Du bør la alle tjenestene være slått på, med unntak av Stillemodus.

Slik slår du Hurtigkontroll -tjenester av eller på

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå på en tjeneste, merker du av boksen for den.

• Hvis du vil slå av en tjeneste, fjerner du merket i boksen for den.

Hvis du ser et varsel eller en melding, velger du varighet i rullegardinmenyen, og klikker på OK.

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Om Norton Business Suite-innstillinger

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v12686692_N360_Business_CC_2014_no_no