Kjøre registeropprydding

Windows-registeret kan inneholde oppføringer som refererer til filer som ikke eksisterer. Slike ødelagte registeroppføringer kan føre til at datamaskinen går saktere. Registeropprydding søker gjennom datamaskinen og rydder opp i eventuelle ødelagte registeroppføringer den finner.

Slik kjører du Registeropprydding

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. Klikk på Kjør registeropprydding under PC-optimaliseringsoppgaver i vinduet Oppgaver.

3. Når aktiviteten er fullført, klikker du på Lukk i vinduet Optimalisering.

Kjøre et søk for å rydde opp i diskrot

Kjøre diagnoserapport

Om PC-optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v12631552_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011