Kjøre registeropprydding

Windows-registeret kan inneholde oppføringer som refererer til filer som ikke eksisterer. Slike ødelagte registeroppføringer kan føre til at datamaskinen går saktere. Registeropprydding søker gjennom datamaskinen og rydder opp i eventuelle ødelagte registeroppføringer den finner.

Slik kjører du Registeropprydding

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. Klikk på Kjør registeropprydding under PC-optimaliseringsoppgaver i vinduet Oppgaver.

3. Når aktiviteten er fullført, klikker du på Lukk i vinduet Optimalisering.

Kjøre et søk for å rydde opp i diskrot

Kjøre diagnoserapport

Om optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v12631552_N360_Business_CC_2014_no_no