Oppdater finanskontoene, e-postadressene og andre personopplysninger for Dark Web Monitoring

Du kan når som helst oppdatere eller legge til økonomiske kontoer, e-postadresser og andre personopplysninger ved å logge på kontoen. Dark Web Monitoring overvåker disse opplysningene på overflatenettet, det dype nettet og det mørke nettet, og varsler deg hvis opplysningene dine blir funnet. Hold deg sikker ved å holde disse opplysningene fullstendige og oppdaterte.

Hva slags personopplysninger vi overvåker avhenger av landet du bor i og hvilken plan du har valgt. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Liste over personopplysninger som overvåkes etter land.

Legge til eller oppdatere personopplysningene dine for planer med Beskyttelse mot identitetstyveri

1. Logg på kontoen.

2. Avhengig av abonnementet ditt gjør du ett av følgende:

• Hvis du ser siden Min Norton, klikker du på fanen Overvåket informasjon.

• Hvis du ser siden Medlemsportal, klikker du på fanen Administrer konto.

3. Gjør følgende i delen Personopplysninger :

• Hvis du vil legge til eller endre personopplysninger, klikker du på Legg til eller Oppdater ved siden av det aktuelle feltet, og gjør nødvendige endringer.

• Hvis du vil fjerne et element fra overvåkning, klikker du på Oppdater ved siden av det aktuelle feltet. Deretter klikker du på Fjern ved siden av elementet du vil slutte å beskytte.

4. I delen Økonomiske kontoer går du til Dark Web Monitoring og gjør følgende:

• Hvis du vil legge til en konto eller et kredittkort, klikker du på Kom i gang eller Oppdater ved siden av det aktuelle feltet. Legg inn nødvendig informasjon, og klikk deretter på Lagre.

Populære kredittkort kan legges til. For øyeblikket støttes ikke andre typer kort som for eksempel butikkort eller gavekort.

• Hvis du vil fjerne en konto eller et kredittkort, klikker du på Oppdater ved siden av det aktuelle feltet. Deretter klikker du på Fjern ved siden av elementet du vil slutte å beskytte.

Legge til eller oppdatere personopplysninger for planer med bare Dark Web Monitoring

1. Logg på -kontoen.

2. Gjør følgende på Dark Web Monitoring -siden:

• Hvis du vil legge til personopplysninger, klikker du på personopplysningene du vil overvåke og angir de nødvendige detaljene.

• Hvis du vil oppdatere eller fjerne opplysninger fra overvåkning, klikker du på personopplysningene du vil administrere. Klikk på Oppdater eller Fjern ved siden av elementet du vil endre på eller slutte å beskytte, og bekreft deretter endringen.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til informasjon om kontoene til familiemedlemmene mine på nettet?

Av sikkerhetshensyn kan du ikke vise eller oppdatere kontoene til alle familiemedlemmene dine fra din egen konto. Alle kontoinnehavere må logge på sine egne kontoer for å vise eller oppdatere informasjonen sin.
Vi krever separate nettkontoer for alle voksne medlemer på grunn av de sensitive personopplysningene som er lagret på kontoene til hver enkelt medlem. Vi vet at det er viktig for deg å holde personopplysningene trygge. Derfor deler vi bare personopplysningene dine i henhold til vår Personvernerklæring.

*Bare tilgjengelig i enkelte regioner.

§NortonLifeLock-planer du kjøper fra en tjenesteleverandør eller gjennom andre kanaler utenfor USA, kan avvike betydelig fra tjenestene som tilbys direkte fra NortonLifeLock. Dette gjelder blant annet tjenestene, dekningen, plannavnene og funksjonaliteten som kommer med NortonLifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri. Kontakt tjenesteleverandøren for å få informasjon om hva som er inkludert i NortonLifeLock-planen deres.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126234485
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 01/11/2021