Vedlikeholdsmodus for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0 for sikkerhetsprogramvare fra Norton

Vi har overført versjonene av sikkerhetsprogramvaren vår for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0 (Service Pack 0) til vedlikeholdsmodus. Denne artikkelen inneholder mer informasjon om hvordan denne avgjørelsen potensielt berører deg.

Hvorfor overføres Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0 til vedlikeholdsmodus?

• Microsoft avviklet støtten for Windows XP i 2014, for Windows Vista i april 2017 og for Windows 7 SP0 i januar 2020.

• Ustøttede versjoner av Windows mottar ikke lenger programvareoppdateringer fra Microsoft, som forbedrer stabiliteten og sikkerheten i Windows.

• Det blir stadig vanskeligere for programvareutviklere som NortonLifeLock å utvikle nye funksjonsforbedringer for operativsystemer som ikke støttes.

Hva menes med vedlikeholdsmodus?

• Vedlikeholdsmodus betyr at Norton-sikkerhetsprogramvare som er installert på Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0 fortsetter å motta bestemte tjenester, for eksempel oppdateringer av skadeprogramdefinisjoner, mens andre tjenester, for eksempel nye produktfunksjoner, ikke lenger er tilgjengelig.

Hvilke tjenester fortsetter i vedlikeholdsmodus?

• Norton-sikkerhetsprogramvaren fortsetter å motta de nyeste skadeprogramdefinisjonene via LiveUpdate.

• Norton-sikkerhetsprogramvaren fortsetter å motta sårbarhetsoppdateringer og feilrettingsfiler for kompatibilitet.

• Du kan fortsette å dra nytte av vårt Virus Protection Promise*, hvis aktuelt.

Hvilke tjenester avsluttes eller endres i vedlikeholdsmodus?

• Norton-sikkerhetsprogramvaren mottar ikke lenger de nye produktoppdateringene som kundene på støttede versjoner av Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7 SP1) mottar.

• På grunn av at Microsoft, Google og Mozilla ikke lenger tilbyr nettleserstøtte for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0, støtter vi ikke lenger Norton Password Managers plugin-modul for nettlesere. Du har fortsatt tilgang til de lagrede passordene via hovedgrensesnittet eller på nettstedet til Norton Password Manager. Norton støtter ikke lenger automatisk utfylling av skjemaer eller lagring av passord fra nettleseren.

Enheter som kjører Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 SP0 sammen med Norton, har mer beskyttelse mot skadeprogrammer enn ubeskyttede systemer.

Kontakt Kundeservice og -støtte for å få hjelp med å løse dette problemet.

*Virus Protection Promise : Du må ha et kvalifisert abonnement med automatisk fornying for å kvalifisere for dette. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne viruset fra enheten, kan du få refusjon basert på den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden for det kvalifiserende abonnementet. Hvis du kjøpte en pakke (et kvalifiserende NortonLifeLock-abonnement kjøpt sammen med et annet NortonLifeLock-tilbud eller et tredjepartstilbud), begrenses refusjonen til produsentens anbefalte utsalgspris for det kvalifiserende abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen skal ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Tilbakebetalingen vil være netto av eventuelle rabatter eller refusjoner som er minus eventuell frakt, behandling og gjeldende avgifter, bortsett fra i visse delstater og landder frakt, håndtering og avgifter kan tilbakebetales. Refusjon gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Se Norton.com/virus-protection-promise for mer informasjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126160909
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/02/2021