Beskyttelse mot robotnettverket Smominru

Hva er robotnettverket Smominru?

Smominru er et robotnettverk som er kjent for å levere en rekke skadeprogrammer og trojanske hester til sårbare enheter, og deretter dra nytte av operatøren ved å grave etter kryptovaluta (mining).

Du kan få mer informasjon ved å lese Over en halv million PC-er er infiserte ved at hackere angriper kryptovaluta.

Er jeg beskyttet mot denne trusselen?

Symantec- og Norton-brukere er beskyttet mot robotnettverket Smominru. Kjør LiveUpdate for å sikre at du har de nyeste virusdefinisjonene, og kjør deretter et fullstendig systemsøk.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer, og start deretter datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet dobbeltklikker du på Sikkerhet, og klikker så på Søk.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Klikk på Fullfør når søket er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126147873_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/05/2019