Om Norton Business Suite-innstillinger

I Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger kan du justere innstillinger for beskyttelse og nettverk. Du kan også egentilpasse planer for sikkerhetssøk og sikkerhetskopiering.

Du kan stille inn følgende detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger :

Antivirus

Angi hvordan bestemte typer virus og spionprogrammer, og andre trusler, håndteres i Norton Business Suite.

Du kan angi om innkommende e-post sjekkes og direktemeldingsprogrammer gjennomsøkes. Du kan også angi hvilke filer og signaturer som skal utelukkes fra søk, og hvordan trusler med lav risiko skal håndteres. I tillegg kan du konfigurere sanntidsbeskyttelse, antispionprogram og LiveUpdate.

Brannmur

Angi i detalj hvordan innkommende og utgående tilkoblinger for datamaskinen skal håndteres.

Du kan angi trafikkregler og regler for bestemte programmer. Du kan også angi hvordan du vil at Norton Business Suite skal håndtere inntrengningsforsøk og nettleserbeskyttelse.

AntiSpam

Beskytt e-postklienten mot uønsket innhold fra nettet.

Du kan konfigurere Norton AntiSpam slik at den integreres med en bestemt klient, og angi hvordan e-posten den gjennomsøker på denne klienten, skal håndteres. Du kan bestemme om du vil at Norton AntiSpam skal sjekke Symantec-serverne for å filtrere spam-e-poster som lokale filtre slipper gjennom.

Mitt nettverk

Vis alle enhetene i nettverket, og angi klareringsnivå for dem.

Du kan skjule eller vise Nettverkssikkerhetsoversikt ved oppstart, og konfigurere kommunikasjonsporten som Norton-produkter skal bruke til å kommunisere med hverandre. Du kan også tømme Nettverkssikkerhetskartet.

Identitetsbeskyttelse

Konfigurer Identity Safe slik at du sikrer dine identiteter og transaksjonsdata på nett.

Du kan også konfigurere alternativer for Trygg surfing.

Oppgaveplanlegging

Angi når og hvor ofte Norton Business Suite skal søke gjennom datamaskinen etter virus og andre risikoer.

Administrasjonsinnstillinger

Bruk alternativene i dette vinduet til å konfigurere sikkerheten for produktet.

Du kan angi proxy-innstillingene i Norton Business Suite. Du kan også konfigurere optimalisering når datamaskinen er inaktiv, ytelsesovervåkning og strømsparingsmodus. I tillegg kan du konfigurere stillemodus, varighet for tidsavbrudd ved inaktivitet, varighet for forsinkelse av automatiske oppgaver, Norton fellesskapsovervåkning og Firefox-opprydding.

Innstillinger for sikkerhetskopiering

Angi filene og mappene du vil sikkerhetskopiere, sikkerhetskopiens plassering og tidsplan for kopieringen.

Du kan også slå av og på alternativer som Tildekking for sikkerhetskopistatus, Norton Backup-stasjon, Kontekstmeny og Egenskaper.

I vinduet Innstillinger kan du slå av eller på følgende tjenester med Hurtigkontrollene :

Stillemodus (manuelt)

Slår stillemodus av eller på

Du kan aktivere Stillemodus (manuelt) i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn.

Trygg surfing

Slår beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web-funksjoner av og på

Når du slår på Trygg surfing, beskytter det datamaskinen mens du surfer med Internet Explorer, Firefox eller Chrome.

Identity Safe

Slår Identity Safe av eller på.

Hvis du slår av Identity Safe, lar ikke Norton Business Suite deg administrere pålogginger, kort og merknader lenger.

Sikkerhetskopi

Slår sikkerhetskopiering av og på

Når du slår på sikkerhetskopiering, starter sikkerhetskopiering i henhold til innstillingene du har angitt.

Tildekking for sikkerhetskopistatus

Slår tildekkede ikoner på filer av eller på

Tildekkede ikoner viser sikkerhetskopieringsstatusen til filene.

Automatisk LiveUpdate

Slår automatiske oppdateringer som beskytter mot nye trusler på eller av.

Smart brannmur

Slår Smart brannmur på eller av

Når du slår på Smart brannmur, overvåker den kommunikasjonen mellom din datamaskin og de andre datamaskinene på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer.

Norton manipuleringsbeskyttelse

Slår på eller slår av Norton manipuleringsbeskyttelse

Når du slår på Norton manipuleringsbeskyttelse, beskytter det Norton Business Suite mot angrep eller endringer fra ukjente, mistenkelige eller truende tilleggsprogrammer.

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Slå Hurtigkontroll-tjenester av og på

Om Antivirus innstillinger

Om brannmurinnstillinger

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om mine nettverksinnstillinger

Om innstillinger for sikkerhetskopiering

Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Om innstillingene for Oppgaveplanlegging

Om Administrasjonsinnstillinger

Om Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v12570162_N360_Business_CC_2014_no_no