Importere pålogginger til Norton Password Manager-hvelvet

Utvidelsen for Norton Password Manager-hvelvet kan importere lagrede pålogginger fra Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password og LastPass. Med importfunksjonen kan du importere lagrede pålogginger fra Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password og LastPass til utvidelsen for Norton Password Manager-hvelvet i Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge i Windows. Safari støtter ikke importpålogginger.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125566479
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 20/11/2019