Vise barnets videoaktiviteter

Videoovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Rapporten over videoaktiviteter viser videoene barnet ditt har sett på Internett. Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder:

• YouTube

• Hulu (kun på Windows-datamaskiner)

Når barna dine ser på videoer fra YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, skjules adresselinjen automatisk. I slike tilfeller kan ikke Norton Family overvåke og rapportere disse videoene som separate aktiviteter. Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise barnets aktiviteter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125453888
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 18/07/2019