Finne versjonsnummeret til produktet

Hvis du vil oppgradere Norton-produktet, eller ønsker å snakke med brukerstøtteavdelingen, må du vite det fullstendige nummeret på versjonen til Norton-produktet som er installert på datamaskinen din. Dette hjelper deg å få riktig løsning av problemene dine.

Finne versjonsnummeret til produktet

1. Starte Norton.

Hvis du ser vinduet My Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Hjelp i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Hjelpesentral går du til Generell informasjon og klikker på Om.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1251038
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2019