Jeg finner ikke Norton Security-verktøylinjen i Mozilla Firefox

Hvorfor mangler Norton Security-verktøylinjen i Mozilla Firefox?

Den gjeldende utvidelsen for Norton-verktøylinjen er utviklet med eldre teknologi som ikke støttes av Mozilla Firefox versjon 57 og senere. Når du oppdaterer til Mozilla Firefox versjon 57, deaktiveres alle utvidelser som er basert på eldre standarder, av Firefox.

Hvis du ønsker mer informasjon om Mozillas nye standarder, kan du lese Blogg om tilleggsprogrammer i Mozilla.

Er du beskyttet uten Norton Security-verktøylinjen?

Ja. Norton har utviklet en ny utvidelse, Norton Safe Web, som beskytter deg mot trusler, nettfiskingsnettsteder og mye mer. Denne nye utvidelsen er basert på teknologier som støttes av Mozilla Den følger de siste industristandardene som har som mål å gå bort fra verktøylinjegrensesnittet og implementere en utvidelsesmodell uten verktøylinje.

Eksisterende utvidelser, som for eksempel Norton Safe Search og Nortons hjemmeside, migrerer til Mozilla-støttede teknologier og leserutvidelsesstandarder.

De som bruker Windows XP og Windows Vista, kan kun installere utvidelsen Norton Safe Web etter at de har oppdatert til Mozilla Firefox versjon 57. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du lese Firefox avslutter støtte for Windows XP og Vista.

Hva er funksjonene i Norton Safe Web?

• Dette er en ny utvidelse som følger leserutvidelsesstandarder.

• Blokker sidevarslinger på et nettsted med trusler.

• Blokker sidevarslinger på et nettfiskingsnettsted.

• Søk etter Norton Safe Search-resultater i merknader.

Norton arbeider kontinuerlig med å utvikle flere beskyttelsesfunksjoner for disse utvidelsene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v124328498_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 17/12/2018