Legge til Norton-leserutvidelser for å surfe og handle tryggere på Mac-en

Etter at du har installert Norton på Mac-en, blir du bedt om å legge til leserutvidelser den første gangen du åpner Safari, Firefox eller Chrome. Norton har en funksjon for nettleserfokus, der leserutvidelsesvarselet kun vises når du fokuserer nettleseren. Aktiver utvidelsene for Norton Safe Web, Safe Search, Hjemmeside og Identity Safe for å maksimere sikkerheten på nettet.

Hvis du har Mac OS X 10.10.x eller nyere, er de frittstående Norton-leserutvidelsene tilgjengelige, selv om du avinstallerer Norton-produktet. Hvis du avinstallerer Norton på Mac OS X 10.9 eller tidligere, fjernes alle leserutvidelsene i Safari og Firefox, men ikke leserutvidelser som er installert i Chrome.

Frittstående utvidelser for Norton Safe Web, Nortons hjemmeside, Norton Safe Search og Norton Password Manager støttes ikke på Mac OS X 10.9 eller tidligere eller på tidligere versjoner av nettleserene. Hvis du vil installere de nyeste Norton-leserutvidelsene, må du oppgradere Mac-operativsystemet til 10.10.x og nyere og oppdatere nettleserne til den nyeste versjonen.

Legge til Norton-leserutvidelser for Mac OS X 10.10 og nyere

Legge til leserutvidelsen for Norton på Mac OS X 10.9 eller tidligere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v124215409_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 15/04/2019