Kjør Norton Clean for å fjerne filer som kan gjøre Mac-en tregere

Søppelfiler, inkludert midlertidige filer, installasjonsverktøy eller til og med dupliserte filer fra e-post eller bildealbum, kan påvirke datamaskinens ytelse. Norton Clean fjerner mange typer søppelfiler som kan gjøre Mac-en tregere.

Norton Clean gjennomsøker ikke tilkoblede enheter og kjører bare på Mac OSX 10.10.5 eller nyere. Som standard flytter Norton Clean søppelfiler til papirkurven, men sletter dem ikke. Hvis du vil stille inn Norton Clean slik at uønskede filer slettes automatisk, ser du Planlegge eller tilpasse Norton Clean-søk for å forbedre Mac-ens ytelse

Kjøre Norton Clean for å fjerne søppelfiler

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Rens i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Kjør nå eller Start.

Hvis Norton Clean ber deg om å åpne appene Bilder og iTunes, klikker du på Åpne.

4. Gå til vinduet Oversikt, raden Lignende og Duplikat og klikk på Gå gjennom. Velg filene du vil fjerne, og klikk deretter på Ferdig.

Lignende betyr at to filer ser ut til å være identiske, selv om de kan ha små forskjeller som for eksempel ulike filnavn. Duplisert betyr at filene er identiske.

5. Klikk på Rens for å flytte filene du har valgt, til papirkurven.

I vinduet Rensing fullført kan du se resultatene av søket.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v123986598_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/04/2019