Meldingen «Du er risikoutsatt» Du har ikke fullført konfigurasjonen så datamaskinen er ikke beskyttet ...» på Mac-en

Når du installerer den siste versjonen av Norton på macOS High Sierra (10.13.x) eller nyere, må du konfigurere innstillingene for Sikkerhet og personvern for å tillate utvidelser av typen Norton Kernel Extensions (KEXTs) under konfigurasjonen. Hvis du ikke har fullført disse trinnene, ser du denne feilmeldingen og en melding som ber deg om å fullføre konfigurasjonen og avslutte prosedyren.

Løs dette problemet ved å gjøre følgende:

Fullfør konfigurasjonen av Norton

1. Start Norton.

2. Klikk på Åpne nå under «Du er risikoutsatt» i hovedvinduet i Norton.

3. I innstillingsvinduet Sikkerhet og personvern klikker du på Tillat ved siden av meldingen om at Symantec-programvaren er blokkert.

Hvis alternativet Tillat er nedtonet, klikker du på låsikonet nederst til venstre i vinduet og skriver inn administratorpassordet for å autentisere.

4. Klikk på OK for å oppdatere innstillingene.

5. Bytt til Norton-vinduet og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonen.

6. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v123818075_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 20/09/2017