Gjenopprette filer ved hjelp av versjonskontroll

Norton tilbyr en praktisk løsning for å gjenopprette sikkerhetskopierte filer med funksjonen Versjonskontroll. Med denne funksjonen kan du gjenopprette tidligere versjoner av filen, som kan ha vært skadet eller er feilaktig endret.

Funksjonen Versjonskontroll er kun tilgjengelig for filer som viser ikonet under kolonnen versjoner i vinduet Gjenopprett filer.

Gjenopprette filer ved hjelp av versjonskontroll

1. Norton viser en liste over filens versjoner sammen med dato og klokkeslett for hver filversjon.

2. Merk av i boksen ved siden av filen du vil gjenopprette.

3. Klikk på ikonet under kolonnen versjoner i vinduet Gjenopprett filer.

4. Velg versjonen til filen du vil gjenopprette.

5. Klikk på OK for å gjenopprette den valgte versjonen av filen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v123816867_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/09/2017