Norton Studio

Norton Studio er en universell Windows-app som kun er tilgjengelig for stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og Windows-nettbrett. Norton Studio fungerer bare på Windows 8 og nyere. Norton Studio viser deg de siste sikkerhetsstatusene til Norton-produktet, som inkluderer Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security og Norton Mobile Security. Med Norton Studio har du også tilgang til Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Update Center, Norton WiFi Privacy og Norton Live Services (kun tilgjengelig i den engelske versjonen av Norton Studio).

Du kan bruke Norton Studio -ikonet i delen Mer Norton i hovedvinduet til Norton for å installere Norton Studio på datamaskinen. Du må registrere Norton-sikkerhetsproduktet med Norton-kontoen for å kunne bruke Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en konto ved å bruke Norton Studio eller gå til https://my.norton.com.

Med Norton Studio kan du utføre følgende handlinger på enhetene dine eksternt:

• Løs problemer med innstillingene til enkelte funksjoner i Norton-produktet.

• Vis bestemte sikkerhetsstatistikker for Norton-produktet for de siste 30 dagene.

• Aktiver eller forny abonnementet på Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v123794173_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/09/2017