Beskytte dataene dine med Norton Sikkerhetskopiering

Hva er sikkerhetskopiering og hvorfor er det så viktig?

Sikkerhetskopieringen i Norton lar deg sikkerhetskopiere viktige data, slik at du ikke mister dem. Med Norton kan du enkelt sikkerhetskopiere filer til ethvert medium som Windows gjenkjenner som en skrivbar stasjon. Målet for sikkerhetskopien kan være en ekstern stasjon, nettverksmapper, iPod, flash-enhet, kameraer, smarttelefoner og en mengde andre enheter.

Når du sikkerhetskopierer dataene dine beskytter du dem fra feil på harddisken, virusinfeksjoner og at datamaskinen krasjer. Dataene dine er trygge, og du kan gjenopprette filer fra lagringsplassen for sikkerhetskopier når du vil.

Uansett hvilken metode du velger for sikkerhetskopiering, kan du alltid legge til eller fjerne elementer fra settene med filer som du velger å sikkerhetskopiere. Du kan legge til og fjerne enkeltfiler i sikkerhetskopisett med menyen som kommer opp når du høyreklikker på en fil.

Hvis produktabonnementet gir deg tilgang til sikkerhetskopiering via Internett, kan du sikkerhetskopiere data til et sikkert nettbasert lager. Lagringsplassen for sikkerhetskopiering via Internett varierer avhengig av abonnementet du har kjøpt.

Video: Hvordan setter jeg opp og kjører sikkerhetskopiering?

Video: Hvordan gjenoppretter jeg filer fra et sikkerhetskopisett?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v123773691_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 21/09/2017