Feilen «Produktnøkkelen du anga, er ikke gyldig for dette produktet. (-2012)»

Du løser denne feilen ved å tømme appdata og hurtigbuffer for Norton Mobile Security-appen og deretter aktivere den. Hvis problemet fortsetter, må du avinstallere og installere Norton Mobile Security på nytt.

TRINN 1

Tømme appdata og hurtigbuffer for Norton Mobile Security

1. Gå til Innstillinger > Apper eller Applikasjoner.

2. Trykk på Norton Mobile Security i listen over programmer.

3. Trykk på Tøm data og Tøm buffer.

For Android 6.0 og nyere må du eventuelt trykke på Lagring på skjermen Appinfo for å vise alternativene Tøm data og Tøm buffer.

4. Avslutt Innstillinger.

TRINN 2

Aktivere Norton Mobile Security

1. Start Norton Mobile Security.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen, og trykk deretter på Logg på.

3. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk deretter på Logg på.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v123763869_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 04/09/2017