Oppgradere Norton-produkter for Mac

Hvis abonnementet ditt er aktivt eller utløpt, kan du oppgradere produktet til den nyeste versjonen. Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, fordi den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Hvis du vil motta oppgraderingsvarsler eller -varslinger, må alternativet Automatiske oppgraderinger være aktivert i Norton-produktet. Som standard er Automatiske oppgraderinger aktivert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122838904_nsmac_sos_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 13/06/2018