Oppgradere Norton-produktet for Mac

Hvis abonnementet ditt er aktivt eller utløpt, kan du oppgradere produktet til den nyeste versjonen. Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, fordi den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Hvis du vil motta oppgraderingsvarsler eller -varslinger, må alternativet Automatiske oppgraderinger være aktivert i Norton-produktet. Som standard er Automatiske oppgraderinger aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v122838904_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 21/08/2017