Sjekke etter nye produktoppgraderinger for Mac

Hvis abonnementet ditt er aktivt eller utløpt, kan du oppgradere produktet til den nyeste versjonen. Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, fordi den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler. Du kan aktivere alternativet Automatiske oppgraderinger hvis du vil at Norton-produktet skal varsle deg når en ny versjon av produktet er tilgjengelig. Som standard er Automatiske oppgraderinger aktivert.

Sjekke etter nye produktoppgraderinger fra hovedvinduet i Norton

1. I hovedvinduet i Norton-produktet vil du se et ikon med tallet 1 til høyre for Hjelp -koblingen. Dette angir at en ny produktoppgradering er tilgjengelig fra Symantec.

2. Klikk på Hjelp, og du vil se alternativet Oppgradering tilgjengelig på rullegardinmenyen for Hjelp.

Sjekke etter nye produktoppgraderinger fra Mac-menylinjen

1. Klikk på Symantec-ikonet på Mac-menylinjen.

2. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, vil du se alternativet Oppgradering tilgjengelig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v122838902_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017