Tilgjengelighet av den frittstående versjonen av Norton Identity Safe

Den frittstående versjonen av Norton Identity Safe (2014) er for øyeblikket ikke tilgjengelig for nedlasting.

Vi evaluerer våre eldre produkttilbud regelmessig basert på ulike faktorer, inkludert kompatibilitet med den nyeste teknologien og muligheten til å tilby tilstrekkelig støtte. Basert på disse evalueringene vil vi ikke tilby nedlasting av den frittstående versjonen av Norton Identity Safe fra og med 7. juni 2017.

Funksjonen Norton Identity Safe er fremdeles tilgjengelig i våre Norton-sikkerhetsprodukter. Du finner mer informasjon på Norton Online Store.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v122745738_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/06/2017