Melding: «Installering feilet, prøv på nytt» når du installerer Norton-utvidelsen for Chrome på en Mac

Du løser dette problemer ved å kjøre LiveUpdate for å installere alle tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktet.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Klikk på på Apple-menylinjen, og velg deretter Applikasjoner.

2. I vinduet Applikasjoner dobbeltklikker du på Norton-produktet.

3. I hovedvinduet i Norton-produktet klikker du på LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet.

4. Lukk alle programmene, og start deretter Mac-en på nytt.

TRINN 2

Aktiver Norton-utvidelsen i Chrome

1. Start Chrome.

Du blir bedt om å installere Norton-utvidelsen i Chrome.

2. Klikk på Legg til for å fortsette.

3. Du ser siden «Sikre nettleseren med Norton-utvidelser» med alternativer for å aktivere Norton Safe Search og gjøre den til din startside i Chrome. Klikk på Legg til alle Norton-utvidelser for å legge til disse utvidelsene.

Hvis du kun vil legge til Norton Safe Search eller Norton Security-utvidelsen, klikker du på Klikk for å legge til under utvidelsesikonet på siden.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å installere utvidelsene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v122652709_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 08/06/2017