Beskyttelsesvarsel

Datamaskinen er ikke beskyttet mot trusler fra Internett når du slår av Inntrengingsforhindring. Hvis du har problemer med å vise innhold på Internett, bør du justere de enkelte sikkerhetsinnstillingene i stedet for å slå av Inntrengingsforhindring.

Hvis du må slå av Inntrengingsforhindring, bør du slå den av midlertidig, slik at den slås på igjen automatisk.

Du kan bruke rullegardinlisten i dette vinduet til å velge hvor lenge du vil at Inntrengingsforhindring skal være slått av.

Du kan sikre at datamaskinen forblir beskyttet ved å slå Inntrengingsforhindring på igjen manuelt før perioden du har angitt er over.

Om Inntrengingsforhindring

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224913_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/03/2011