Blokkere en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent

Datamaskiner som er blokkert av AutoBlock, kan blokkeres permanent. Permanent blokkerte datamaskiner fjernes fra AutoBlock-listen, og legges til i nettverkssikkerhetskartet for hjemmenettverk som en begrenset datamaskin.

Slik blokkerer du en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden AutoBlock mot inntrenging under Inntrengingsforhindring i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

4. Under Datamaskiner som er blokkert av AutoBlock, i vinduet AutoBlock mot inntrengning, klikker du på datamaskinen du vil blokkere permanent.

5. Velg Begrens i rullegardinlisten i kolonnen Handling.

6. Klikk på OK.

Slå AutoBlock av og på

Oppheve blokkering av automatisk blokkerte datamaskiner

Om Inntrengingsforhindring

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224898_N360_Business_CC_2014_no_no