Oppheve blokkering av automatisk blokkerte datamaskiner

I noen tilfeller kan harmløs nettverksaktivitet oppfattes som et angrep, og AutoBlock vil blokkere nettverksaktiviteten automatisk for å sikre at datamaskinen er trygg. Det kan hende at listen over datamaskiner som AutoBlock blokkerer, inneholder en datamaskin du bør kunne kommunisere med.

Hvis en datamaskin du trenger tilgang til, står på listen over blokkerte datamaskiner, kan du oppheve blokkeringen. Du bør vurdere å tilbakestille AutoBlock-listen hvis du har endret beskyttelsesinnstillingene. Ved å tilbakestille AutoBlock-listen, fjerner du blokkeringen av alle datamaskinene på listen.

Slik opphever du blokkeringen av automatisk blokkerte datamaskiner:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden AutoBlock mot inntrenging under Inntrengingsforhindring i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

4. Under Datamaskiner som er blokkert av AutoBlock, i vinduet AutoBlock mot inntrenging, gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil oppheve blokkeringen av én datamaskin, velger du maskinens IP-adresse og klikker på Opphev blokkering.

• Hvis du vil oppheve blokkeringen av alle datamaskiner på AutoBlock-listen, klikker du på Opphev all blokkering.

5. Klikk på OK.

Utelukke eller inkludere angrepssignaturer i overvåking

Slå AutoBlock av og på

Blokkere en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent

Om Inntrengingsforhindring

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224861_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/09/2011