Oppheve blokkering av automatisk blokkerte datamaskiner

I noen tilfeller kan harmløs nettverksaktivitet oppfattes som et angrep, og AutoBlock vil blokkere nettverksaktiviteten automatisk for å sikre at datamaskinen er trygg. Det kan hende at listen over datamaskiner som AutoBlock blokkerer, inneholder en datamaskin du bør kunne kommunisere med.

Hvis en datamaskin du trenger tilgang til, står på listen over blokkerte datamaskiner, kan du oppheve blokkeringen. Du bør vurdere å tilbakestille AutoBlock-listen hvis du har endret beskyttelsesinnstillingene. Ved å tilbakestille AutoBlock-listen, fjerner du blokkeringen av alle datamaskinene på listen.

Slik opphever du blokkeringen av en automatisk blokkert datamaskin:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden AutoBlock mot inntrenging under Inntrengingsforhindring i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

4. Under Datamaskiner som er blokkert av AutoBlock, i vinduet AutoBlock mot inntrenging, velger du først datamaskinens IP-adresse, deretter velger du Fjern blokkering i rullegardinlisten.

5. Klikk på OK.

Utelukke eller inkludere angrepssignaturer i overvåking

Slå AutoBlock av og på

Blokkere en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent

Om Inntrengingsforhindring

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224861_N360_Business_CC_2014_no_no