Slå AutoBlock av eller på

Når et angrep fra en datamaskin oppdages, blokkeres angrepet automatisk for å sikre at datamaskinen er trygg. Dersom det oppdages en annen angrepssignatur fra samme datamaskin, aktiverer Norton-produktet AutoBlock. AutoBlock-funksjonen blokkerer all trafikk mellom din datamaskin og den angripende datamaskinen i en bestemt tidsperiode. I dette tidsrommet blokkerer AutoBlock også trafikk som ikke passer en angrepssignatur.

Du kan angi tidsperioden du vil at Norton-produktet skal blokkere tilkoblinger fra angripende datamaskiner. Som standard blokkerer Norton-produktet all trafikk mellom datamaskinen din og den angripende datamaskinen i 30 minutter.

AutoBlock stopper trafikken mellom datamaskinen din og en annen maskin.

Hvis AutoBlock blokkerer trafikk til og fra datamaskiner du trenger tilgang til, kan du deaktivere funksjonen.

Slå AutoBlock av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Klikk på Konfigurer under Inntrengingsforhindring, i raden AutoBlock mot inntrenging.

5. Gjør ett av følgende under AutoBlock i vinduet AutoBlock mot inntrenging :

• Hvis du vil slå av AutoBlock mot inntrenging, klikker du på Av.

• Du slår på AutoBlock ved å klikke på På (anbefales) og velge hvor lenge du vil at AutoBlock skal være på, i rullegardinlisten Blokker angripende datamaskiner med AutoBlock i:.

6. Klikk på OK i vinduet AutoBlock mot inntrenging.

7. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224836_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016