Slå AutoBlock av eller på

Norton AutoBlock stopper all trafikk mellom en enhet på nettverket ditt og alle andre datamaskiner som prøver å utnytte denne enheten. Ettersom dette omfatter trafikk som kanskje ikke er skadelig, stopper AutoBlock kun tilkoblingen i en begrenset tidsperiode etter at trusselen oppdages. Du kan angi tidsperioden du vil at Norton-produktet skal blokkere tilkoblinger fra angripende datamaskiner. Som standard blokkerer Norton-produktet all trafikk mellom datamaskinen din og den angripende datamaskinen i 30 minutter.

Hvis AutoBlock blokkerer trafikk til og fra datamaskiner du trenger tilgang til, kan du deaktivere funksjonen.

Slå AutoBlock av eller på

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Brannmur eller Nettverk i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Klikk på Konfigurer under Inntrengingsforhindring, i raden AutoBlock mot inntrenging.

5. Gjør ett av følgende under AutoBlock i vinduet AutoBlock mot inntrenging :

• Hvis du vil slå av AutoBlock mot inntrenging, klikker du på Av.

• Du slår på AutoBlock ved å klikke på På (anbefales) og velge hvor lenge du vil at AutoBlock skal være på, i rullegardinlisten Blokker angripende datamaskiner med AutoBlock i:.

6. Klikk på OK i vinduet AutoBlock mot inntrenging.

7. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1224836_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/03/2018