Slå AutoBlock av og på

Når et angrep fra en datamaskin oppdages, blokkeres angrepet automatisk for å sikre at datamaskinen er trygg. Dersom det oppdages en annen angrepssignatur fra samme datamaskin, aktiverer Norton Business Suite AutoBlock. AutoBlock-funksjonen blokkerer all trafikk mellom din datamaskin og den angripende datamaskinen i en bestemt tidsperiode. I dette tidsrommet blokkerer AutoBlock også trafikk som ikke passer en angrepssignatur.

Du kan angi hvor lenge du vil at Norton Business Suite skal blokkere tilkoblinger fra angripende datamaskiner. Som standard blokkerer Norton Business Suite all trafikk mellom datamaskinen din og den angripende datamaskinen i 30 minutter.

AutoBlock stopper trafikken mellom datamaskinen din og en annen maskin. Hvis du vil stoppe all trafikk til og fra datamaskinen, kan du bruke Blokker all nettverkstrafikk.

Hvis AutoBlock blokkerer trafikk til og fra datamaskiner du trenger tilgang til, kan du deaktivere funksjonen.

Slik slår du AutoBlock av og på

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden AutoBlock mot inntrenging under Inntrengingsforhindring i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

4. Gjør ett av følgende under AutoBlock i vinduet AutoBlock mot inntrenging :

• Hvis du vil slå av AutoBlock mot inntrenging, klikker du på Av.

• Du slår på AutoBlock ved å klikke på På (anbefales) og velge hvor lenge du vil at AutoBlock skal være på, i rullegardinlisten Blokker angripende datamaskiner med AutoBlock i:.

5. Klikk på OK.

Utelukke eller inkludere angrepssignaturer i overvåking

Om Inntrengingsforhindring

Oppheve blokkering av automatisk blokkerte datamaskiner

Blokkere en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent

Om generelle innstillinger for brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224836_N360_Business_CC_2014_no_no