Still inn Norton-brannmuren til å varsle deg når den blokkerer et angrep

Du kan velge om du vil motta varslinger når Inntrengingsforhindring blokkerer et antatte angrep.

Hvis du valgte å ikke motta varslinger, kan du fremdeles vise angrep som Norton har blokkert, i sikkerhetsloggen.

Slå varsler om inntrengingsforhindring av og på

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Brannmur eller Nettverk i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger.

4. Under Inntrengingsforhindring, i raden Varsler, skyver du bryteren På/av til Av eller .

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk deretter Lukk.

Slå enkeltvarsler av og på fra Inntrengingsforhindring

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Brannmur eller Nettverk i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger.

4. Klikk på Konfigurer under Inntrengingsforhindring, i raden Signaturer for inntrengingsforhindring.

5. I vinduet Inntrengingssignaturer kan du aktivere eller deaktivere alternativet Varsle meg for den aktuelle signaturen.

6. Klikk på OK.

7. I vinduet Inntrengingssignaturer klikker du på Bruk og deretter OK.

8. Klikk på Lukk i vinduet Innstillinger.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1224775_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018