Slå varsler av inntrengingsforhindring av eller på

Du kan velge å motta et varsel når Inntrengingsforhindring blokkerer et antatt angrep. Uansett om du mottar slike varsler eller ikke, loggføres alt som skjer i Inntrengingsforhindring, i Sikkerhetslogg. I Sikkerhetslogg loggføres opplysninger om datamaskinen angrepet stammet fra, og om selve angrepet.

Du kan velge å bli varslet når Inntrengingsforhindring identifiserer og blokkerer antatte angrep ved hjelp av en bestemt signatur.

Slå varsler av inntrengingsforhindring av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger.

4. Under Inntrengingsforhindring, i raden Varsler, skyver du bryteren På/av til Av eller .

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk deretter Lukk.

Slå enkeltvarsler av og på fra Inntrengingsforhindring

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Klikk på Konfigurer under Inntrengingsforhindring, i raden Signaturer for inntrengingsforhindring.

5. I vinduet Inntrengingssignaturer kan du aktivere eller deaktivere alternativet Varsle meg for den aktuelle signaturen.

6. Klikk på OK.

7. I vinduet Inntrengingssignaturer klikker du på Bruk og deretter OK.

8. Klikk på Lukk i vinduet Innstillinger.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1224775_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016