Slå varsler fra Inntrengingsforhindring av og på

Du kan velge å motta et varsel når Inntrengingsforhindring blokkerer et antatt angrep. Uansett om du mottar slike varsler eller ikke, loggføres alt som skjer i Inntrengingsforhindring, i Sikkerhetslogg. I Sikkerhetslogg loggføres opplysninger om datamaskinen angrepet stammet fra, og om selve angrepet.

Du kan velge å bli varslet når Inntrengingsforhindring identifiserer og blokkerer antatte angrep ved hjelp av en bestemt signatur.

Slik slår du varsler fra Inntrengingsforhindring av og på:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gjør ett av følgende på raden Varsler under Inntrengingsforhindring i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse :

• Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av.

• Flytt Av/på -bryteren til venstre mot .

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Slik slår du enkeltvarsler av og på fra Inntrengingsforhindring

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Inntrengingssignaturer under Inntrengingsforhindring i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

4. I vinduet Signaturer for inntrengingsforhindring velger du en angrepssignatur, og klikker deretter på Egenskaper.

5. I vinduet Signaturegenskaper merker du av for eller fjerner avmerkingen for alternativet Varsle meg når denne signaturen oppdages.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på OK i vinduet Signaturer for inntrengingsforhindring.

8. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Om Inntrengingsforhindring

Om Sikkerhetslogg

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.