Norton-snartitt

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Norton-snartitt beskytter deg mot usikre hyperkoblinger når du prøver å åpne dem i e-postmeldinger, nettlesere eller skrivebordsprogrammer. Det analyserer sikkerhetsnivåene til hyperkoblinger når du holder musepekeren over dem, og angir om de er fri for trusler. Funksjonen har også ikoner for nettstedvurdering så du vet om hyperkoblinger er skadelige før du åpner dem.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122270298_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/06/2018