Konfigurere Safe Search i Norton Mobile Security

Funksjonen Link Guard i Norton Mobile Security beskytter deg mot usikre webområder ved å analysere dem før du besøker dem. Når du åpner nettkoblinger i e-postmeldinger, tekstmeldinger eller QR-koder, søker Link Guard gjennom koblingene og varsler deg om koblinger som ikke er sikre.

Når du skal konfigurere Link Guard, slår du på Link Guard i Norton Mobile Security og kontrollerer at funksjonen er angitt som standard nettleser.

Slå på Link Guard

1. På startskjermen starter du Norton Mobile Security.

2. Sveip gjennom skjermene til du finner Online -skjermen, og trykk deretter på Link Guard.

3. Link Guard -skjermen flytter du glidebryteren ved siden av Identifiser usikre koblinger til på.

Alternativet Identifiser usikre koblinger blir grønt etter at du har slått det på.

4. Ling Guard oppretter automatisk en parvis tilkobling med standardleseren din.

Hvis du brker mer enn én nettleser og Link Guard ikke finner en standardleser, vises meldingen «Opprett parvis tilkobling med en nettleser» på Link Guard-skjermen.

Trykk på Opprett parvis tilkobling med en nettleser, og velg deretter standardleseren for å åpne koblingene.

Du har nå fullført konfigureringen av Link Guard og kan trygt åpne alle koblinger, selv koblinger i apper utenfor nettleseren.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121988027_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 09/05/2017